SEH

SEH staat voor Stichting Evangelische Huisvesting en is op 8 april 1980 opgericht door een aantal leden van de Nederlands Gereformeerde kerk van Utrecht. De stichting stelt zich ten doel jongeren die voor het eerst zelfstandig gaan wonen -materieel en geestelijk- onderdak te geven.

Daarbij laten we ons inspireren door het Evangelie van Jezus Christus.

Er is in het huis aan de Boomstraat ruimte voor 9 studenten. Ook is er ruimte voor een echtpaar dat als hoofdbewoners de leefbaarheid in huis waarborgt. Met z’n elven vormen we een christelijke woongemeenschap.

Over het huis

Het huis van de stichting bevindt zich in de Boomstraat in Utrecht-Oost. Een rustige wijk even buiten het centrum van de stad.

In het huis woon je zelfstandig, maar niet ‘op je zelf’. Er is een huiskamer waar we 2 keer in de week samen eten en waar je gezellig kunt ‘buurten’ met je huisgenoten. Als je behoefte hebt aan hulp of raad, dan kun je terecht bij 1 van de hoofdbewoners.

In het huis zijn 2 badkamers, 2 WC's, 2 keukens en een wasmachine. Ook is er servies, bestek en alles wat je verder nog nodig hebt om gezellig samen te eten. Ideaal dus!

De kamers variëren in grootte van 8 tot 16 m2. De huurprijzen liggen tussen de €200 en €330 (inclusief gas, water, licht en internet).